iPass IELTS online training courses

Job Search
Select category first

Tietoa sairaanhoitajille hakuprosessista Englantiin

Professional Connections on valittu vastaamaan ulkomaisten sairaanhoitajien rekrytoinnista asiakassairaalaamme Lontoossa. Professional Connections tarjoaa täydellisen palvelun esihaastattelusta kandidaatin matkustamiseen asti. Avoimia paikkoja on sairaanhoitajille, joilla on vähintään 2 vuotta työkokemusta siltä osastolta/erikoistumisalalta, johon on hakemassa. Osa avoimista paikoista on mainittu alla. Jos et näe osaamistasi vastaavaa paikkaa, mutta sinulla on vähintään 2 v. työkokemusta, ota meihin yhteyttä. Huomioi kuitenkin, että opiskeluaikaista harjoittelua ei lasketa työkokemukseen mukaan.

Huom! Nyt myös vastavalmistuneille työpaikkoja. Oiva tilaisuus saada ensimmäinen työkokemus kansainvälisessä ilmapiirissä.

Avoimet Paikat Band 5 ja Band 6

Edut

Rekisteröinti

Professional Connections avustaa kandidaatteja sairaanhoitajaksi rekisteröitymisessä Englantiin, jotta heillä olisi rekisteröinti valmiina ennen kuin he aloittavat työskentelyn säätiössä.

Esihaastattelu

Professional Connections valitsee ensin kaikista yhteydenotoista sopivat ehdokkaat asiakassairaalamme vaatimuksien mukaan. Kun ensimmäinen valinta on tehty, kaikki kandidaatit haastatellaan puhelimitse rekisteröidyn sairaanhoitajan tai kätilön toimesta arvioidaksemme heidän taitojaan ja kokemustaan.

Kaikilla NHS-työnantajilla on vastuu varmistaa, että palkatut työntekijät pystyvät kommunikoimaan englanniksi potilaiden kanssa.Tämä puhelinhaastattelu antaa mahdollisuuden arvioida kandidaatin englannin kielen taitoa keskustelussa sekä alan terminologian osaamista. Kandidaattien, jotka ovat EU/EEC maista, kielitaito testataan käyttämällä Oxford Online Placement -testiä. Asiakassairaalamme vaatii, että englannin kielen testi suoritetaan ennen varsinaista haastattelua.

Haastattelu ja valinta

Eurooppalaiset kandidaatit voivat matkustaa Lontooseen henkilökohtaiseen haastatteluun. Myös SKYPE-haastattelu voi tulla kyseeseen.

Muutto ja työn aloittaminen

Kun kandidaatti on läpäissyt haastattelun, Professional Connections työskentelee läheisesti kandidaatin kanssa hankkiakseen kaikki tarvittavat dokumentit ja tarkistukset ennen Lontooseen matkustamista.

Professional Connections etsii sopivan asunnon ja on yhteydessä sairaalaan varmistaakseen, että kaikki valmistelut, lennot ja orientaatio-ohjelmat ovat kunnossa. Sairaalan edustaja on vastassa lentokentällä ja saattaa kandidaatin sairaalaan ja omaan asuntoon. Orientaatio alkaa sen jälkeen.

Kiinnostuitko?

Jos olet eurooppalainen sairaanhoitaja ja/tai kätilö, ota yhteyttä Professional Connectionsiin lähettämällä CV:si jobs@profco.com-osoitteeseen.


Vacancies:

Latest jobs

CONTACT US

WhatsApp:
UK +44 7393 5355 90
FI +358 40 582 4833

London (020) 3519 2258
Ireland 01 697 20 97